Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Düzen değişiyor

20 Nisan'da saat 07:12’de 29 derece Koç burcunda Güneş tutulması meydana gelecek. Peki bu Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını 20 Nisan Güneş tutulmasında neler bekliyor? İşte detaylar...

featured

20 Nisan’da Koç burcunda hibrit Güneş tutulması gerçekleşecek. Koç burcunda gerçekleşecek hibrit Güneş tutulması Koç burcunun karakteriyle oldukça benzerlik gösterecek. Yaşanılan olaylar yüksek şiddette gerçekleşecek ve krizler kaçınılmaz olacak. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını 20 Nisan Güneş tutulmasında neler bekliyor? İşte detaylar.

KOÇ BURCU

Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasının en çok etkileyeceği burçlardan biri olacaksınız. Hayatınızda yeni bir dönem açacaksınız. Bir dönemi kapatıyorsunuz, yeni bir döneme adım atıyorsunuz. Tutulmanın etkileri tam karakterinizi yansıtması nedeniyle özellikle şu sıralar fevri tepkilerinizi sınırlamanız gerekecek. Yenilikleri hayatınıza almak, yatırımlara adım atmak olumlu sonuçlanacaktır.

BOĞA BURCU

Güneş tutulması uyku düzeninize ve baş ağrılarınıza etki edecektir. Bu süreçte kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdan netlik bekliyorsunuz. Netlik olmadığı sürece, güvenmediğiniz sürece kendinizi yalnızlaştırmak istiyorsunuz. Çevrenizdekilere yardım eli uzatmak isteyeceğiniz bir gün olacak.

İKİZLER BURCU

Bu güneş tutulması hayata daha olumlu bakacağınız bir zaman tanıyacak size. Daha olumlu ve pozitif bakacaksınız etrafınızda olup bitenlere. Bu dönem tanışacağınız, hayatınıza alacağınız kişiler sizi manevi olarak olumlu etkileyebilir. Bu güneş tutulması size şans getirecek.

YENGEÇ BURCU

Güneş tutulmasından olumsuz etkilenecek burçlardan biri Yengeç. Fevri hareketler edeceğiniz bir zaman dilimi olabilir sizin için. Ama dikkat! Öfkeyle kalkan zararla oturur. Planlarınızı hayata geçirmek için uygun bir dönem olmayacak. Önemli işlerinizi tutulmadan sonraya bırakmanızda fay var.

ASLAN BURCU

Tutulma size olumlu bakış açısı kazandıracak. Yaşamınızı, yaşadıklarınızı gözlemleyip olumlu dersler çıkaracağınız bir dönem olacak. Adım attığınız işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. İş, insan ilişkileri her alanda yarım bıraktıklarınızı tamamlamanız için gücünüz olacak.

BAŞAK BURCU

Bu dönem gözü kapalı bir işe başlamamakta fayda var. Emin olmadığınız, getirileri kestiremediğiniz, ilerisini göremediğiniz hiçbir iş için adım atmayın. Borçlanmayın, borç altına girmeyin. Bu dönem adımlarınızı düşünerek atmalısınız.

TERAZİ BURCU

Tutulma sizi önemli ölçüde etkileyecek. İnsanlara karşı tahammülünüzün azaldığını hissediyorsunuz ve temeli sağlam olmayan ilişkileri bitirmek için adım atabilirsiniz. Sizi yıprattığını düşündüğünüz, enerjinizi düşüren insanları hayatınızdan çıkarmak için uygun bir dönem olabilir. Üzerinizden yükleri kaldıracağınız, önemli gelişmeler yaşayacağınız bir tutulma sizi bekliyor.

AKREP BURCU

Hayatınızdaki belli noktaları uzun süredir değiştirmek dönüştürmek istiyorsunuz. Ancak buna enerjinizin olmadığını düşünüyorsunuz. İşte bu tutulma uzun süredir ertelediğiniz fikirleri, planlarınızı hayata geçirmek için size geliyor. Sadece çok fazla düşünmekten kendinizi yıpratmaktan uzaklaşmalısınız. Değişim için en uygun zamandasınız.

YAY BURCU

Bu tutulmada cesaretiniz yükselecek. Heyecanlı işlere adım atabilirsiniz. Enerjinizi macera sporlarına yönlendirebilirsiniz. İnsanlara çabuk güvenebilirsiniz ama birisine bir şeyi anlatmadan önce uzun bir süre düşünmeniz gerekebilir. Riskli yatırımlardan bu dönem uzak durun.

OĞLAK BURCU

Tutulma hayatınızda köklü değişimler yaratabilir. Maddi anlamda yenilikler için adım atabilirsiniz. Ancak kendinizi tutun ve önemli işlerinizi güneş tutulmasından sonrasında bırakın. Bu süreçte atacağınız adımlarda aksilikler art arda dizilebilir. Sağlam adım atmakta fayda var.

KOVA BURCU

Şanslı olacağınız bir dönemdesiniz ancak planlarınızı Güneş tutulması döneminde minimum tutmanız sizin yararınıza olabilir. Büyük düşünceleriniz, büyük planlarınız arap saçına dönebilir. Sinirleriniz hakim olmanız gerekebilir. İnsanlara büyük tepki vermekten kaçınmalısınız. Yarım bıraktığınız eğitim varsa yeniden başlayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Finans hayatınızı bu tutulmada olumlu etkilenebilir. Beklenmeyen bir yerden para gelebilir ve borçlarınızı rahatlıkla kapatabilirsiniz. Mutlu olmak için adımlar atabilirsiniz ve kendinizle barışık olmak için adım atabilirsiniz. Kendinizi üzmeyi ve psikolojik olarak zarar vermeyi bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir