Gülcemal dizisi konusu nedir? Gülcemal uyarlama mı? Gülcemal oyuncu kadrosu…

FOX TV'nin iddialı yeni dizisi Gülcemal ilk bölümüyle çok sevildi. İşte Gülcemal dizisi oyuncuları ve konusu...

featured

FOX TV’nin iddialı yeni dizisi Gülcemal, dün akşam izleyicinin beğenisine sunuldu. Reytinglerde ilk bölümüyle oldukça iyi bir sıralamaya yerleşen dizi, sosyal medyada da olumlu yorumlar aldı. Dizinin başrol oyuncuları birbirine yakıştırılırken, kadronun geri kalanı da izleyiciden tam puan aldı.

Dizi severler “Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, gerçek hikayeden mi esinlenildi?” gibi sorulara yanıt arıyorlar. İşte Gülcemal dizisi hakkında tüm detaylar…

GÜLCEMAL DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Gülcemal dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranlardaydı. Senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı “Gülcemal” dizisinin başrollerinde ise Murat Ünalmış ve Melis Sezen yer alıyor.  Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi başarılı oyuncular da bulunuyor.

GÜLCEMAL DİZİSİ KONUSU

Çocukken annelerinin başka bir adama kaçmak için terk ettiği iki kardeş olan Gülcemal ve Gülendam’ın hayatı annelerinin gidişiyle paramparça olur. Zorluklar içinde büyüyen iki kardeş kendilerine imrenilecek bir hayat kurarak yıllar sonra Bursa’ya dönerler. Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almaktır. Onun her şeyini alacak, sonunda kapısına muhtaç edecek ve annesi ona “İyi ki seni doğurmuşum oğlum” diyecektir.

Annesizliği, çocukluk yarasına saklayıp o yarayı hiç kapatmayan Gülcemal güçlü ve acımasız bir adamdır. Annesinin deyimiyle bir yılan. Ancak daha Bursa’ya döndüğü ilk gün uzun kirpikli bir kızla karşılaşır. Korku ve öfkeyle başlayan bu tanışıklık uzun sürecek bir hikayenin ilk cümlesidir halbuki. Deva, Gülcemal’in annesi Zafer hanıma çalışan bir ipek boyama ustasıdır.

Üstelik Deva’yı, Zafer Pehlivan büyütmüştür. Onun manevi annesidir ve Deva evlenmek üzeredir. Ancak bu düğünün olmaması için Gülcemal ve onun en büyük düşmanı Zafer Pehlivan elinden geleni yapacaktır. Herkesin kendince bir hesabı vardır bu düğünün bozmak için. Her şeyden habersiz masum Deva ise hayatının bir gün içinde paramparça oluşunu izleyecektir.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir