GS’den çok sert açıklama: “Kulübümüzün bir terör örgütüyle ilişkilendirilmesi hainliktir”

featured

Galatasaray Spor Kulübü, Süper Lig’in 29. haftasında M. Başakşehir ile oynanan maçın ardından Fanatik gazetesinin sitesinde yayımlanan videoya ilişkin, çok sert bir açıklama yaptı.

Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüzün başarılarının FETÖ ile bağlantılı olarak elde edildiği algısı yaratılmak istenmiştir. Kulübümüzün bir terör örgütüyle ilişkilendirilmesi hainliktir” denildi.

“HAİNCE BİR YÖNTEMDİR”

Galatasaray, Fanatik gazetesinin internet sitesinde yayınlanan bir videoyu gerekçe göstererek Fanatik çalışanlarının Galatasaray’a ait tüm tesislere ve etkinliklere giriş-çıkışının yasaklandığını da duyurdu.

Yazılı açıklamada, “Başarılarımızın FETÖ ile bağlantılı olarak elde edildiği algısı yaratılmak istenmiştir. Başarılarımız karalamak için yapılan bu tür benzetmeler, bazı çevrelerin, başarısızlıklarını örtbas etmek için başvurdukları haince bir yöntemdir” diye belirtildi.

Galatasaray Kulübü ayrıca olayın sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunularak, hukuk ve ceza davaları açılmak üzere gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

 

Galatasaray tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir