Grinin 50 Tonu’na ‘Anastasia’ rolüyle damga vuran Dakota Johnson, seks oyuncağı işine girdi

featured

Grinin Elli Tonu filmiyle bir anda dünya çapında ün kazanan güzel oyuncu Dakota Johnson cinsel fantazi ürünleri sektörüne el attı.

Aynı zamanda oyunculuk kariyerine devam eden Johnson bir yandan da ortağı olduğu cinsel ilişki ürünleri satan firmanın tanıtımlarını yaptı. 31 yaşındaki aktris, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni tasarladığı cinsel ilişki oyuncağını tanıttı.

Oyunculuğun zirvesini Grinin Elli Tonu filmiyle gören Dakota Johnson, yeni işiyle de film dışında filmdeki karakterine yakın yaklaşımını sergilemeye devam ediyor.

Bir süredir Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile birlite olan Dakota Johnson yeni işini yarım milyonu aşan takipçilerine haberi şu sözlerle duyurdu: “Size, bir partnerle veya tek başınıza tüm erojen bölgeleri uyarmak için kullanılabilen drop’u tanıtıyorum. Samimi bir masaj cihazı olarak çok yönlülüğü ve her yerde vücut masajı yapabilmesiyle kesinlikle destansıdır. Seyahat boyutu, ayrık ve okunaklı olduğundan bahsetmiyorum bile. Çantamda tutuyor muyum? Evet. Evet ediyorum. Teşekkürler ve iyi geceler.”

 

ÜNLÜ ÇİFTİN KIZI

Dakota Johnson, üç yıl önceÉva Goicochea tarafından kurulan Maude markasının yatırımcısı ve ortak kreatif direktörü.

Hollywood’un ünlü oyuncuları Melanie GriffithDon Johnson‘ın kızı olan Dakota Johnson bir yandan da Netflix için Persuasion’ın modern bir uyarlamasını yapmaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre Dakota Johnson, filmin yıldızı olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir