Gram altın rekora doymuyor! İşte güncel çeyrek altın, tam altın fiyatları

Yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altın rekorlara doymuyor. Gram altın haftanın ikinci işlem gününde1490 lirayı aştı. İşte güncel altın fiyatları...

featured

Altın yeni haftanın ikinci işlem gününde de yükselişini sürdürüyor ve 1490 lirayı aştı.  Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.417 lira, Cumhuriyet altını da 9.588 liradan satılıyor.

trgbp
GBP
-0.67%
40,33 TRY
treur-usd
EURO/USD
-0.8%
1,06 TRY
gau
GR. ALTIN
-0.95%
2.437,83 TRY

ENFLASYON VE RESESYON BELİRSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Analistler, küresel piyasalarda, enflasyon ve resesyon ikileminde belirsizliğin devam ettiğini belirterek, bu hafta yatırımcıların odağında ABD, Avrupa, Japonya ve Çin merkez bankalarının para politikalarının olacağını bildirdi.

“EN ÇOK KAR ÇEKME ALTINDA”

Sarraflar vatandaşlara 24 ayar saf altın olan çekme altını öneriyor. Kuyumculuk yapan Tayyib Urfan, 24 ayar saf altın olan çekme altın hakkında bilgiler verdi. Urfan, “Kesme altın; 24 ayar saf altındır. Paketsiz hali silindirde çekilir. Paketli olanları da vardır ve bunların kayıpları daha azdır. Vatandaşlarımız pek bilmiyor. Bunu bilezik atölyelerinde daha çok kullanıldığı için çok bilinmiyor. Vatandaşlarımızın asıl kârı ve kazancı çekilmiş altında olacaktır” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir