Gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? 23 Ekim Pazar altın fiyatları…

Altın fiyatları haftanın son günü olan 23 Ekim Pazar günü hafta içerisinde yaşadığı değişimin etkisinde yer almaya devam ediyor. Hafta içerisinde bin TL barajından oldukça uzaklaşan gram altın hafta sonuna doğru ons altının etkisiyle yönünü tekrardan yukarı çevirdi.

featured

Altın yatırımcısının ilgiyle takip ettiği ons altın iç piyasadaki altın fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor. Hafta açılışında altının onsunun yarım puanlık bir yükselişle bin 652 dolar seviyelerine yükselmesinin ardından gözler iç piyasadaki güncel rakamlara çevrilmişti. Piyasalarda hafta ortasının yaşandığı çarşamba günü ons altının yeniden bin 644 dolar seviyelerine gerilemesinin ardından fiyatlar aşağı çekilmişti. Ardından toparlanma sürecine geçen ons altın bugün bin 658 dolardan işlem görüyor.

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

23 Ekim 2022 Pazar günü altının gram fiyatı 990 liradan işlem görüyor. Altının gramının bin lira seviyesini aşması için ons altında ya da dolar kurunda yukarı yönün sürmesi gerekecek.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Haftanın son gününde çeyrek altın alış fiyatı bin 637 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 670 lirada konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 632 liradan geri alınırken 6 bin 732 liradan da satışa sunuluyor.

ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir