Gönül Dağı’na sürpriz isim! Ödüllü oyuncu Mücahit Koçak da kadroya dahil oldu

İzleyenlerin her bölümünü sabırsızla beklediği Gönül Dağı dizisine ödüllü bir oyuncu katıldı! Ramazan’ın askerlik arkadaşı Fezai reyting rekortmeni diziye farklı bir enerji getirecek.

featured

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, 3. sezonuyla da izleyici kitlesinin beğenisini topluyor. Her cumartesi akşamı ekranlara gelen dizi, konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak Aylin rolüyle Berfin Kıymaz dahil olmuştu.

Anadolu halkının yaşamını konu alan diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Ödüllü oyuncu, dizinin 69. bölümünde Ramazan’ın askerlik arkadaşı Fezai’ye hayat verecek. İşte o isim…

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, yeni sezonuyla da hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikâyelerinden esinlenerek çekilen Gönül Dağı dizisi, konusu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Anadolu halkının yaşamını konu alan aile, dram ve romantik türdeki dizi, yeni sezonda oyuncu kadrosuna eklemeler yapıyor. Son olarak Taner’in yeni partneri olması için Aylin karakteriyle Berfin Yılmaz’ın dahil olduğu diziye yeni bir isim daha geldi.

ÖDÜLLÜ OYUNCU GÖNÜL DAĞI’NDA!

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yahya Samancı’nın oturduğu Gönül Dağı dizisinin kadrosuna ödüllü bir sanatçı katıldı.

Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar’ın yer aldığı diziye Mücahit Koçak dahil oldu. Mücahit Koçak’ın, dizinin 24 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 69. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Koçak, dizide Cihat Süvarioğlu’nun hayat verdiği Ramazan’ın otel sahibi askerlik arkadaşı Fezai rolünü canlandıracak.

Aylar önce evlenmelerine rağmen bir türlü balayına çıkamayan Ramazan ve Asuman, dağda güzel bir otele gelir. Askerlik arkadaşının otelinde güzel bir balayı geçirme hayalleri kuran çifti burada hiç ummadıkları sürprizler beklemektedir.

Askerlik arkadaşı Fezai’nin saatler süren askerlik anılarını dinleyen çifti odalarına çekildiğinde hangi olaylar bekliyor Gönül Dağı’nın altmış dokuzuncu bölümünde göreceğiz.

Gönül Dağı Meryem Sevilay Gültekin kimdir? Sevilay Gültekin oynadığı diziler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir