Gönül Dağı Dilek ölecek mi? Gönül Dağı Dilek öldü mü?

Gönül Dağı dizisinde Taner’in biricik eşi Dilek’in akıbetinin ne olacağı merak ediliyor. Milyonların heyecanla beklediği yanıt geldi. İşte tüm detaylar…

featured

Gönül Dağı‘nda Dilek’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı netleşti.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı ilk günden beri konuşuluyor. Fenomen dizi her hafta Cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkıyor. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Gönül Dağı dizisi büyük küçük herkesi ekran başına çiviliyor.

Gönül Dağı’nda Gülsim Ali’nin yerine Buse Varol mu geliyor? İşte oynayacağı rol…

Gönül Dağı dizisi hem hikayesiyle hem de oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. Birbirinden iddialı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Dilek karakterine can veren Gülsim Ali İlhan ise ayrı bir ilgi görüyor. Büyük bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncu ile ilgili üzen haberler gündem oldu. Twitter’da Gülsim Ali İlhan gündem oldu. Gönül Dağı Dilek ölecek mi merak ediliyor.

Gülsim Ali’nin Gönül Dağı’ndan neden ayrıldığı ortaya çıktı! İşte yeni dizisi ve rolü

Gönül Dağı 65. bölüm fragmanında Taner Dilek’i baygın bir halde bulur. Ramazan ve Veysel’in yanı sıra Gülsüm öğretmen gözyaşlarına boğulduğu görülüyor. Bu görüntüler sonrası aramam motorlarında Gönül Dağı Dilek öldü mü, Gönül Dağı Dilek Ölecek mi, Gönül Dağı Dilek yerine kim gelecek, Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu sorularına yanıt aranıyor. Gelen son bilgi ise her şeyi açığa çıkarıyor.

Gönül Dağı’ndan Gülsim Ali’nin ardından Asuman’ı canlandıran Hazal Çağlar da ayrılıyor!

Gönül Dağı sezon finalinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali’nin ölerek seyircisine veda edeceği ortaya çıktı. Dilek karakterinin yerine gelecek olan ismin Sıla Türkoğlu olduğu söyleniyor. Gülsim Ali’nin ise yeni sezonda bambaşka bir dizi ile ekranlarda boy göstereceği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir