Göğüsleri 18 kilo olan Stephanie Palomares’den seks itirafı

featured

Ünlü model Stephanie Palomares, vücuduyla ilgili olarak her gün ona ağır gelen iki büyük sorunu ortaya çıkardı.

ABD, Nevada, Las Vegas’ta yaşayan 27 yaşındaki Stephanie Palomares, her biri 9 kilo olan göğüslerinden dolayı sık sık ağrı çekiyor. Ancak onları sevdiği için acıya katlanıyor.

Stephanie, yaptığı açıklamada, “Göğüslerimi oldukları boyuta getirmek için üç farklı meme büyütme ameliyatı oldum. Göğüslerim şu anda toplam 18 kilo ağırlığında. Bazen çok ağır oldukları için sırtım ağrıyor ama hayranlarım onları seviyor ve ben de onları seviyorum. Onların bu kadar güzel görünmeleri ve beni mutlu etmeleri rahatsız etmeye değer” ifadelerini kullandı.

Stephanie’nin kocaman göğüsleri neredeyse bir yaşındaki bir çocuğun ağırlığı kadar.

İyi görünmenin sırrının arkasında cinsel ilişki olduğunu söyleyen Stephanie Palomares, cinsel tatmin kadar hiçbir şeyin beyin ve beden için rahatlatıcı olmadığını ifade etmiş ve “Seks yapmak beni daha genç gösteriyor ve hissettiriyor. Formda kalmamı ve aynı zamanda parmak uçlarımdan kafama kadar tüm vücudumdaki kan akışımı hızlandırmamı sağlıyor” demişti.

İlişki sırasında kan dolaşımının tüm vücutta hızlı bir şekilde meydana geldiğini söyleyen Palomares, günde 10 kez seks yaptığını itiraf etmişti.

En çok umumi tuvalet ve restoranların arka kısımlarında cinsel birliktelik yaşamayı sevdiğini söyledi.

Ünlü model ağızları açık bırakan itiraflarına şu şekilde devam etmişti:

““Erkek arkadaşımla bir restorana gidip biraz içince biraz kaçamak yapmak isteyip kendimizi serbest bırakarak tüm gün seks yapıyorduk. Bir keresinde erkek arkadaşımla ailesinin evine gittiğimizde ortadan bir anda kaybolup arabada yapmıştık. Sanırım annesi bir şeyler karıştırdığımızı anladı ve bizi arabanın arka koltuğunda bastı! Aslında benden çok onun için utanç verici bir durumdu. Ben daha ziyade ‘neden sevişmeyelim ki’ diye düşünüyordum.

Şu anda herhangi bir beraberliği bulunmayan Stephanie ‘Eğer doğru insanı bulabildiğinizden henüz emin değilseniz bence aynı anda birkaç kişiyle görüşmek doğru’ diyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir