Giresunspor-Akhisarspor ve Adana Demirspor-Balıkesirspor maçlarında tribünlerin tam kapanmaya rağmen tıklım tıklım dolması sosyal medyanın gündeminde…

featured

TFF 1’inci Lig’de son 2 haftaya kurtuluş hattının 5 puan gerisinde düşme korkusuyla giren Akhisarspor, bugün şampiyonluk yarışındaki GZT Giresunspor’a tamam ya da devam niteliğindeki deplasmanda konuk oldu.

Çotanak Spor Kompleksi’ndeki maç ligdeki diğer karşılaşmalarla aynı saatte saat 16.00’da başladı. Eskişehirspor ve Ankaraspor’un düştüğü ligde Akhisarspor’un 29, Menemenspor ve Adanaspor’un 34’er, Balıkesirspor’un ise 35 puanı bulunuyor.

Son 2 haftaya 64’er puan ve averajla ilk 3 sırada giren Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor’dan, Adana Demirspor ve GZT Giresunspor maçlarını kazanıp, Yılport Samsunspor haftayı mağlubiyetle kapatması halinde Adana ve Giresun temsilcileri adlarını Süper Lig’e yazdıracak.

Fakat Giresun-Akhisar ve Adana Demirspor-Balıkesirspor maçı ligdeki çekişmesiyle değil, 29 Nisan-17 Mayıs dönemindeki tam kapanmaya rağmen Çotanak Spor Kompleksi’ndeki kalabalık tribünleriyle gündeme geldi.

İşte sosyal medyada bir hayli tepki toplayan Giresun-Akhisar maçı hakkında yazılanlar:

https://twitter.com/AkhisarsporF/status/1388480244546428933?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir