Geceyi birlikte geçirdiği Esra Hankulu’nun şüpheli ölümü sonrası gözaltına alınan Ümitcan Uygun’dan ilk fotoğraf!

featured

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili davada yargılanan; daha sonra uyuşturucu madde kullandığı anları sosyal medya hesabından yayınlaması nedeniyle cezaevine giren ve 6 ay yattıktan sonra 18 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun, yine bir cinayet iddiasıyla gözaltına alındı.

Ankara’da geceyi Uygun ile aynı odada geçiren 25 yaşındaki kız arkadaşı Esra Hankulu, sabah saatlerinde yatağında ölü bulundu.

Arkadaşları hareketsiz halde buldu

Hankulu’nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00’da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu’yu hareketsiz halde buldu.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ölü bulundu! Şok kamera kayıtları…

Hankulu’nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltındaki Ümitcan Uygun’dan ilk fotoğraf

Ulaşılan bilgilere göre Hankulu’nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00’da Uygun’un evden çıktığı görüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu sabah Ankara Emniyeti tarafından gözaltına alınan Ümitcan Uygun bu şekilde görüntülendi:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir