Galatasaray’da büyük şok! Icardi takasla Avrupa devine transfer oluyor

Galatasaray'da yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Mauro Icardi'nin durumu büyük merak konusu... Yönetimin ve Okan Buruk'un kadroda tutmak istediği Arjantinli yıldızın takasla Avrupa devine transfer olacağı iddia edildi.

featured

Süper Lig’de son 2 maçında 5 puan kaybederek zirve yolunda yara alsa da liderliğini sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

GALATASARAY’DA ICARDİ BİLMECESİ

Sarı-Kırmızılılar’da en çok merak edilen konu ise Mauro Icardinin takımda kalıp kalmayacağı. Galatasaray, PSG forması giyen golcü oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmış ve herhangi bir bedel ödememişti. Aslan, Icardi’nin 6 milyon 750 bin Euro’luk maaşının ise sadece 750 bin Euro’sunu karşılamıştı.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk da yaptıkları açıklamalarda Mauro Icardi’nin takımda kalmasını istediklerini belirtmişlerdi.

ICARDİ HAKKINDA FLAŞ İDDİA

TNT Sports Argentina’ya konuşan Icardi, “Burada kalmak için sabırsızlanıyorum. Paris’e dönmek istemiyorum. Burada dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Burada bana çok ilgi var” ifadelerini kullandı.
Icardi’nin Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini korurken; İtalyan basınında da flaş bir iddia ortaya atıldı. Calciomercatoweb’de yer alan habere göre; PSG, Roma forması giyen Roger İbanez’i gündemine aldı. Haberde Fransız ekibinin, Ibanez’i kadrosuna katmak için Icardi’yi takasta kullanabileceği kaydedildi. Öte yandan Roma’nın, Brezilyalı savunma oyuncusu için 30 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir