Galatasaray’da kale için Juan Musso ismi öne çıktı

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı sebebiyle yeni kaleci arayışlarına hız veren Galatasaray'ın gündemine İtalya'dan Juan Musso ismi geldi.

featured

Uzun yıllardır Galatasaray’da oynayan ve büyük başarılar elde eden Fernando Muslera’nın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Başarılı file bekçisinin futbola başladığı kulübe dönerek kariyerini orada tamamlama ihtimali bulunurken Galatasaray da yerine alternatif isimler aramaya başladı.

MUSSO GÜNDEMDE

TuttoAtalanta’nın haberine göre; Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta’nın 29 yaşındaki Arjantinli kalecisi Juan Musso’yu gündemine aldı.

Haberin devamında Atalanta’da bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen ve son dönemde formasını genç kaleci Marco Carnesecchi’ye kaptırdığı belirtilen Juan Musso’nun takımdan ayrılabileceği, Galatasaray’ın Arjantinli kaleci için ideal bir tercih olabileceği kaydedildi.

2021 yazında Udinese’den 20 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Juan Musso, bu sezon takımıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıktı, kalesinde ise 16 gol gördü. 29 yaşındaki kaleci 7 mücadelede ise rakiplerine gol izni vermedi.

Musso’nun İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir