Galatasaray-Sivasspor maçında ilk 11’ler belli oldu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında bu akşam sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İki takımın ilk 11'leri belli oldu.

featured

Süper Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek.

Nef Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Karşılaşma beIN Sports’tan yayımlanacak.

Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgi sonucunda 47 puan elde etti. Demir Grup Sivasspor ise 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucunda 45 puan topladı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Sivasspor, 1-0 kazanmıştı.

İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Semih, Nelsson, Van Aanholt, Pulgar, Taylan, Emre, Babel, Kerem, Gomis

Sivasspor: Ali, Ahmet Oğuz, Caner, Appindangoye, Uğur, Hakan, Ulvestad, Fayçal, Gradel, Erdoğan, Yatabare

SAHASINDAKİ SON 4 MAÇI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, Nef Stadı’nda yapılan son 4 müsabakada Çaykur Rizespor, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u mağlup etti.

CİMBOM’DA İKİ EKSİK

Galatasaray’da sarı kart cezalısı Marcao ile sakatlıkları bulunan kaleci Inaki Pena ve Omar Elabdellaoui, maçta forma giyemeyecek. Sarı kart ceza sınırında bulunan Fernando Muslera, Patrick van Aaholt, Ryan Babel ve Emre Kılınç da kart görmeleri durumunda 36. haftadaki Medipol Başakşehir maçında görev alamayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir