Galatasaray perişan! Kendi evinde Rizespor’dan 4 yedi…

featured

Maçın henüz 2. dakikasında Galatasaray savunmasındaki büyük hata sonrası araya giren ve topu kapan Samudio, karşı karşıya pozisyonda Muslera’nın üzerinden harika bir aşırtmayla topu ağlara yolladı ve Rizespor’u 1-0 öne geçirdi.

14. dakikada Galatasaray Yedlin’le cevap verdi. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta kale alanındaki Rizespor savunmasından seken topa Yedlin gelişine sert vurdu, kaleci Gökhan’ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.

Galatasaray’ı 2-1 öne geçiren gol 31. dakikada Emre Akbaba’dan geldi. Ceza sahası dışında topu alan Emre Akbaba önünü açıp sağ köşeye mükemmel vurdu, top kaleci Gökhan’ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

İlk yarının skorunu belirleyen gol ise 41. dakikada geldi. Galatasaray savunması yine çok büyük bir hata yaptı. Boldrin, Marcao’dan seken topu rakip sahanın ortalarında kaptı ve ceza alanına girerken yerden bir vuruşla golü atmayı başardı.

İlk yarı 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarının 54. dakikasında Çaykur Rizespor, yedlinin elle müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Milan Skoda, kalenin ortasına doğru çok sert vurdu. Muslera’nın hamlesine rağmen top ağlarla buluştu ve Rizespor 3-2 öne geçti.

Galatasaray’ın bu gole cevabı ise 74. dakikada geldi. Feghouli’nin uzun pası sonrası sol çaprazda topu alan Onyekuru, ceza alanına girerken tehlikeyi önlemek isteyen Meriah ters bir vuruşla kendi ağlarını sarstı ve skoru 3-3’e getirdi.

79′ Galatasaray’da DeAndre Yedlin, itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

+12 uzatma ilave edilen maçta Çaykur Rizespor’un galibiyet golü 90+3’te geldi. Etkili paslaşmalarla ceza sahasına giren konuk ekipte Michalak’tan pası alan Fernando Andrade, ceza alanı sol çaprazından yerden bir vuruşla kaleci Muslera’yı bir kez daha mağlup etti.

Gol düellosunda kazanan 4-3’le Çaykur Rizespor oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir