Galatasaray’dan Muslera ve Luyindama’nın sağlık durumları hakkında flaş açıklama!

Galatasaray kalecisi Muslera ve stoper mevkisinde top koşturan Luyindama, dün akşam oynanan Sivasspor maçında çarpışmış ve Muslera 90 dakikayı tamamlayamamıştı. Galatasaray'dan ikilinin sağlık durumları hakkında bir açıklama geldi.

featured

UEFA Kupası maçlarının aksine Süper Lig’de galibiyet serisi yakalayamayan Galatasaray, deplasmanda oynadığı Sivasspor maçından 1-0 mağlup ayrılmıştı.

MUSLERA VE LUYINDAMA ÇARPŞTI

9 hafta sonra ilk kez ilk 11’de forma şansı bulan Luyindama ve kaleci Muslera’nın çarpışma anı maça damga vurmuş ve Muslera 90 dakikayı tamamlayamayarak oyundan çıkmıştı.

Sivasspor-Galatasaray maçında sakatlanan Muslera’nın sağlık durumu hakkında flaş gelişme! Selçuk İnan kötü haberi verdi…

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaray, Fernando Muslera’nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir