Galata Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı! Ne zaman sona erecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Galata Köprüsü'nde gerçekleştirilecek olan asfalt yenileme çalışmasının ilk aşamasına bu gece yarısından itibaren başlandı. Çalışma 40 gün sürecek. Güzergah yollar ise belirlendi.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Galata Köprüsü’nde 40 gün sürecek olan asfalt yenileme çalışmasına bu gece yarısı başlandı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca iki etaplı gerçekleştirilecek çalışma kapsamında, köprüdeki trafik akışı alternatif güzergahlarla yapılacak.

Çalışmanın 20 gün sürecek birinci etabında, bu gece saat 00.00 itibarıyla Karaköy-Eminönü istikameti trafiğe kapatıldı. Bu süreçte Karaköy’den Eminönü istikametine gidecek araçlar, Karaköy’den Tersane Caddesi’ne yönlendirilecek. Böylece Atatürk Köprüsü’nü takiben Unkapanı Kavşağı ve Ragıp Gümüşpala Caddesi üzerinden Eminönü istikametine ulaşım sağlanacak.

EMİNÖNÜ-KARAKÖY İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILACAK

Daha sonra yine 20 gün sürecek ikinci etapta ise Eminönü-Karaköy istikameti trafiğe kapatılacak. Eminönü’nden Karaköy istikametine gidecek araçlar, Eminönü’nden Ragıp Gümüşpala Caddesi’ne yönlendirilecek. Unkapanı Kavşağı’nı takiben Atatürk Köprüsü ve Tersane Caddesi üzerinden Karaköy istikametine ulaşım sağlanacak.

Tramvay seferleri, söz konusu çalışmadan etkilenmeyecek. Otobüs seferleri ise belirlenen geçici güzergahlardan yapılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir