Millet İttifakı’nı sarsan kripto vurgunu! Namuslu gazetecilerden 16 milyonluk FOY Token darbesi…

CHP ve İYİ Parti'nin sosyal medya örgütlenmesinin başındaki isimler olan Ankara Kuşu, Çağlar Cilara, Gökhan Özbek, Kemal Özkiraz ve Levent Özeren'in Twitter üzerinden bolca reklamını yaptığı Foy Token'in büyük bir vurgunla battığı iddia edildi. Söz konusu isimlerden bazılarının 16 milyon TL’yi aşan vurgunun bizzat içinde yer aldığı açıklandı.

featured

Sosyal medyada Ankara Kuşu adıyla bilinen Oktay Yaşar’ın kurduğu FOY Coin/FOY Token’in 16 Milyon TL’yi aşan bir vurgunla batırıldığı iddia edildi.

Mağdurlar, batan FOY Token’in güvenli olduğunu belirtip paralarını buraya yatırmalarını tavsiye eden Kemal Özkiraz, Gökhan Özbek, Çağlar Cilara ve Levent Özeren’in son iki yıldaki servet artışlarının denetlenmesini istediler.

ADLİ BİLİŞİM UZMANI TUNCAY BEŞİKÇİ UYARMIŞTI

Adli bilişim uzmanı Tuncay Beşikçi, Foy Token ile ilgili sosyal medya kullanıcılarını daha önce uyarmıştı.

Tuncay Beşikçi, şirketi incelediğini belirtip “Bu token’ın arkasındaki şirket 3 aylık, projesi belli değil, sitesi yok, white paper yok, işlem hacmi 1 0bin TL değeri ise 1 kuruş bile değil.. ve siz reklamını yapıyorsunuz? Ne karşılığında? @caglarcilara @gokhanozbek @avrasyaanket @lvntozrn @aykiricomtr” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir