Fondaş medyanın Ali Erbaş acısı geçmiyor! “Essalamü Aleyna” iddiasına DMM’den cevap

Fondaş medyanın yalanları bitmek bilmezken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la ilgili iddiaları bir kez daha yalanladı.

featured

Fondaş medya tarafından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş‘a yönelik yapılmaya çalışılan itibar suikasti devam ederken yalanların ardı arkası kesilmiyor.

KENDİSİNİN DE GÜNAYDIN KELİMESİNİ KULLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Erbaş, bazı internet siteleri ve sosyal medyada ortaya atılan haberlerde bir kez daha hedef gösterildi. Söz konusu haberlerde Erbaş’ın “Günaydın demek cahiliye dönemi adeti günaydın yerine Essalamü Aleyna ve ala ibadillahissalihin demek gerekiyor” ifadesini kullandığı öne sürüldü.

Kendisinin de ‘günaydın’ kelimesini kullandığını açıklamıştı

DMM’DEN YALANLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Erbaş hakkında ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığına dair bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “Günaydın demek cahiliye dönemi adetidir” şeklinde bir açıklamasının olduğu iddiaları gerçek değildir. Ali Erbaş, ilk olarak 2021 yılında ortaya atılan bu iddiayı yalanlayarak kendisinin de “günaydın” kelimesini kullandığını belirtmişti.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir