FIFA, Galatasaray’a geçici transfer yasağı getirdi

FIFA, Lucas Torreira'nın menajerinin alacakları nedeniyle başvurması üzerine Galatasaray'a geçici transfer yasağı getirdi.

featured

Spor Toto Süper Lig ‘de son 8 maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray ‘a FIFA’dan transfer yasağı geldi.

Lucas Torreira, 18 bin 500 dolarlık alacağı nedeniyle FIFA’ya başvurdu ve başvurunun ardından Galatasaray’a geçici transfer yasağı getirildi.

TORRENT DAHİL 4 İSİM DAVA ETTİ

Galatasaray’ı alacakları için dava eden isimlerse şöyle: Geçen sezon Fatih Terim’in yerine getirilen Domenec Torrent, futbolcular Ryan Babel, Sofien Feghouli, Omar Elabdellaoui.

Oyuncular alacaklarının yanı sıra maç başı prim ve bonusları ile ev kirasını içeren kalemler için Galatasaray’ı FIFA’ya şikâyet ettiler. Ayrıca alacaklarına yüzde 10 faiz işletilmesini de istediler.

GALATASARAY ÖDEDİ,YASAK KALKIYOR

Galatasaray, 18 bin 500 dolarlık ödemeyi dün itibariyle Torreira’nın menajerine ödedi. FIFA’nın Galatasaray’a verdiği geçici transfer yasağı 16 Ocak Pazartesi günü kalkacak.

Torreira Galatasaray kadrosuna 2022 yazında katıldı. Torreira Galatasaray birlikteliği yapılan kontrat gereği 2025-26 sezonunun sonuna kadar devam edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir