FETÖ’cü hesaplar devrede! Polisin kumanyası üzerinden yalan bombardımanı

Türkiye'yi karıştırmak isteyen FETÖ'cüler, Alparslan Kuytul'un yalanlarından sonra bu defa da polisin kumanyası üzerinden saldırıya geçti. İçi alınmış sandviç görüntüsünü paylaşarak polisin kumanyası olduğunu iddia eden karanlık troller, devletle millet arasına nifak tohumu ekme çabalarına devam etti.

featured

FETÖ’cülerden temizlendikten sonra büyük başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı; terör, mafya, uyuşturucu ve kaçakçılık çetelerine darbe üstüne darbe vururken FETÖ’cülerin bir numaralı hedefi de olmaya devam ediyor.

Toplumsal olaylardaki müdahalesinde Türk polisini kötüleyen, işkenceci iftirası atan Türkiye düşmanları, şimdi de polisin yanında gibi gözükerek dolaşıma soktuğu yalan haberlerle dezenformasyona devam ediyor.

Bunun son örneği polis kumanyası üzerinden yaşandı. Polis savunucusu gibi gözüken FETÖ’cü hesaplar içi alınmış sandviç ekmeğinin fotoğrafını paylaşarak devletin kendi polisine düzgün bir kumanya vermediği iftirasında bulundu.

Fakat işin aslının hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı. Polise verilen farklı kumanya çeşitlerinde en az 5-6 çeşit yiyecek olduğu görüldü.

İşte polislere verilen kumanya örnekleri:

EGM’DEN KUMANYA AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden de açıklama geldi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada 1 Mayıs etkinliklerinde görev yapan polislere 2 çeşit kumanya dağıtıldığı, uzun süre mesai yapan polislere de her iki kumanyanın verildiği vurgulandı. Emniyet, dağıtılan toplam kumanya sayısının 11 binden fazla olduğunun da altını çizdi.

İşte Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklaması:

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir