FETÖ toplama kampına dönüştü! Bülent Arınç’ın oğlu Mücahit Arınç da İYİ Parti’ye geçiyor

Partiler arası milletvekili transferleri sürerken gazeteci Şaban Sevinç'ten çarpıcı bir iddia geldi. Sevinç'in iddialarına göre Bülent Arınç'ın milletvekili oğlu Mücahit Arınç İyi Parti'ye katılıyor.

featured

2023 yılında yapılacak seçimlere kısa bir süre kalmışken partilerde hareketlilik sürüyor. İlk olarak Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçmesinin ardından, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’da milletvekilliğinden istifa ederek İyi Parti’ye katıldı.

Partiler arasında milletvekili transferi sürerken siyaset kulislerini hareketlendirecek yeni bir iddia geldi.

ŞABAN SEVİNÇ’TEN FLAŞ İDDİA

tv100 kanalında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına katılan gazeteci Şaban Sevinç yeni bir milletvekili transferi iddiasında bulundu.

“MÜCAHİT ARINÇ İYİ PARTİ’YE KATILACAK”

Şaban Sevinç’in açıklamasına göre eski TBMM Başkanı ve AK Parti Kurucu Üyesi Bülent Arınç‘ın oğlu, İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç İyi Parti’ye katılıyor.

https://twitter.com/tv100/status/1583898906907541505?s=20&t=Gkaezm2XzzyXD4RbAlt1uA

Şaban Sevinç kulis bilgilerine dayandırdığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“BBÜLENT ARINÇ MUHALEFETE GEÇİYOR”

Eşref Fakıbaba İYİ Parti’ye geçiyor yetmiyor AK Parti’nin 4 kurucusundan Bülent Arınç’ın oğlu Mücahit Arınç da İYİ Parti’ye geçiyor. Abdüllatif Şener muhalefet, Abdullah Gül muhalefet, şimdi Bülent Arınç da muhalefete geçiyor.

 

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa mitinginde konuştu: Bundan sonra da aynı sadakat ile…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir