FETÖ elebaşını övdüğü konuşmaları ortaya çıkan Işın Çelebi, Galatasaray başkan adaylığından çekildi!

featured

Galatasaray başkan adaylarından Işın Çelebi, 19 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan renk seçimine katılmayacağını açıkladı. Hiçbir adayı desteklemediğini özellikle belirten Işın Çelebi, 19 Haziran’da başkanlık için yarışmayacak.

Galatasaray’da şu anda adaylar arasında Yiğit Şardan, Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve İbrahim Özdemir bulunuyor.

Işın Çelebi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Camia için bölünmüşlük camia için tehlikelidir”

6 kişinin birden aday olmasını hayretle gördük. Galatasaray için nicelik değil nitelik önemlidir. Bu kalabalık ortamda insanların bir huzur bulması için başkan adaylarına bir çağrı yapıyorum. Camia içi bölünmüşlük camia için tehlikelidir. Zor bir süreç yaşayan ve önünde daha büyük zorluklar olduğu görülen kulübümüzün, bu bölünmüşlük ve aday enflasyonuyla seçime girmesini doğru bulmuyorum. Tarih sayfalarında daha önce görmediğimiz, kültürümüzde olmayan bu koltuk sevdası yarışı içerisinde yer almayacağımızı, Galatasaray için karanlık rengi seçmeyeceğimizi saygıyla duyurmak istiyoruz.

FETÖ’yü öven konuşmaları olay yaratmıştı

Galatasaray başkanlık seçimlerinde adaylık için harekete geçen ekonomiden sorumlu eski devlet bakanı eski Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Işın Çelebi’nin, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i ve FETÖ’yü öven konuşmaları ortaya çıkmıştı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i öven Işın Çelebi, Galatasaray başkan adayı oldu! Işın Çelebi’nin şok videosu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir