Mersin’de kadın cinayeti! Muy Tantuni’nin sahibi Metin Masat, sevgilisi Feriha Temiz’i öldürüp intihar etti…

Mersin'in ünlü tantunici Mut Tantuni'nin sahibi Metin Masat (59), Feriha Temiz'i (41), çalıştığı iş yerinin önünde tabanca ile öldürdükten sonra kendini de vurarak intihar girişiminde bulundu.

featured

Mersin’de edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Silifke Caddesi üzerindeki züccaciye dükkanı önünde meydana geldi.

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

İHA’da yer alan son dakika haberine ve iddiaya göre, sabah saatlerinde çalıştığı züccaciye dükkanına gelen Feriha Temiz (41) ile aynı bölgedeki Muy Tantuni’nin sahibi Metin Masat (59) arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Metin Masat, üzerinde taşıdığı tabanca ile Feriha Temiz’i vurarak öldürdükten sonra kendi kafasına da sıkarak intihar girişiminde bulundu.

ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kadının hayatını kaybettiği anlaşılırken, başından vurularak ağır yaralanan Metin Masat ise Toros Devlet Hastanesine kaldırıldı.

9 BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırılırken, olay yerinde 9 boş kovan bulundu.

Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir