Fenerbahçe’ye 13 maçta 8 penaltı verilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Süper Lig’e Dünya Kupası arası verildi. Ara sonrası ligle ilgili bazı istatistikler ortaya çıktı. Fenerbahçe’ye 13 maçta 8 penaltı verilmesi ise sosyal medyada gündem oldu.

featured

Bu sezon Jorge Jesus yönetiminde çıktıkları 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Fenerbahçe, 29 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 36 gol ile Süper Lig‘in en golcü takımı olan sarı-lacivertliler, kalesindeki 14 gole engel olamadı…

En yakın rakibi Galatasaray’la arasında 2 puan olan Fenerbahçe’nin bu sezon gol averajı ise 22…

FENERBAHÇE’YE 13 MAÇTA 8 PENALTI VERİLMESİ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Bu sezon boyunca toplamda 12 kez penaltı kullanan sarı-lacivertliler, bunların 9’unu gole çevirirken, 3’ünü ise kaçırdı.

9 kez penaltı kullanan Enner Valencia, bunların 7’sini gole çevirirken, 2’sini ise kaçırdı. Michy Batshuayi ise kullandığı 2 penaltıdan da gol sevinci yaşadı. Bu sezon bir defa penaltı kullanan Joe Pedro ise meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı…

Kadıköy’de tartışma yaratan pozisyon! Fenerbahçe Sivasspor maçında penaltı beklentisi

Öte yandan son Fenerbahçe’ye 13 maçta 8 kez penaltı verilmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

bunu çok atak yapmalarına bağlıyorlar ya işte en komiği de bu. madem bu kadar çok atak yapılırken penaltı kazanılıyor, real madrid, bayern münih, psg, falan galiba her maç 2 3 penaltı kullanıyor diye tahmin ediyorlardır. bal gibi de kollanma durumudur bu, başka bir açıklaması olamaz.

-burası da yanık koktu he.

hangi maç olduğunu hatırlamıyorum, maçın birinde 2 yalan penaltı verdi hakem bunlara, maçın sonlarına doğru bi pozisyonda bu sefer gerçekten penaltı vardı ama hakem utandığından veremedi penaltıyı. işte böyle rezil bi ligde mücadele ediyoruz.

tamamı penaltı olan 8 tane pozisyonda penaltı verilmesi hadisesidir. hatta bu süreçte verilmesi gerekirken verilmemiş olanlar bile vardır.

4 tane de avrupa kupası maçlarında verilmiştir. yazıklar olsun. fenerbahçe’nin haklı penaltılarını nasıl verirsiniz kardeşim? eski köye yeni adet resmen.

13 haftada 36 gol atmışlar, bu konuda en yakın rakipleri 26 gol atan beşiktaş. penaltılar kesinlikle ofansif oynamaları ile ilgili. tüm penaltıları geri alsanız bile ligin en çok gol atan takımı. kimse kusura bakmasın, adamlar oynuyor.

gördüğüm pozisyonların çoğu doğruydu. sıkıntı şurada, aynı penaltıları aleyhine verdiğinde ya da başka maçta çekiştikleri rakiplerin lehine verdiğinde ağlıyorlar. trabzonsporluyum, üç büyüklerin hepsinin stadında da her yıl maç izlerim 1-2 tane. fb stadı kadar olan-olmayan-alakalı-alakasız her hakem kararına yangın yapılan bir stat görmedim. taraftarı, oyuncusu, yöneticisi el ele, her düdüğe ağlıyorlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir