Fenerbahçe’nin merakla beklenen kalecisi belli oldu! İtalyan gazeteci duyurdu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Rusya kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip kaleci harekatını tamamlamak üzere. Hırvat file bekçisi Livakovic ile anlaşan kurmaylar, kulübü Dinamo Zagreb'i de ikna etti. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da Kanarya'nın tecrübeli kalecinin transferini bitirdiğini duyurdu.

featured

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip Kent’le sezonu açtı ve ardından Dzeko, Djiku, Szymanski ve Umut Nayir’i renklerine bağladı. Kanarya son olarak Becao’yu kadrosuna kattı. Ancak dün bir bomba daha patladı.

Sarı-lacivertliler Hırvatistan Milli Takımı kalecisi Livakovic’le de anlaştı.

Fotomaç’ın haberine göre Fenerbahçe, 28 yaşındaki Hırvat eldivenle söz kesti. Sarı-lacivertli takım, bir süredir pazarlıklar yürüttüğü Livakovic için son olarak teklifini 9 milyon Euro’ya yükseltti. Kurmaylar Dinamo Zagreb’in inadını kırdı. 10 milyon Euro’da direten Hırvat ekibi, Villarreal’den daha yüksek bir teklif almadı. Bundan dolayı Fenerbahçe’nin önerisini kabul etmek zorunda kaldı. Taraflar arasında ödeme planının konuşulduğu öğrenildi.

İMZA 5 YILLIK OLACAK

Sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde resmi açıklamayı yapacağı da belirtildi. İmza ise 5 yıllık olacak. Hırvat eldiven, Dinamo Zagreb ile son maçına çıktı ve taraftarlara veda etti. Öte yandan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da paylaştığı bilgilerde sarı lacivertlilerin Dinamo Zagreb’in file bekçisi Dominik Livakovic ile anlaşmaya vardığını ifade etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir