Fenerbahçe’nin ”gizli yöneticisi” Acun Ilıcalı’ya sosyal medyada boykot çağrısı devam ediyor

featured

Dün akşam Galatasaray taraftarları twitter‘da başlattığı boykot çağsıyla TV8, TV8,5 ve Exxen izlemeyeceklerini duyurdu.

Fenerbahçe‘nin Mesut Özil transferinde Acun Ilıcalı‘nın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın büyük bir rol oynadığı konuşuluyordu. Mesut Özil transferinden sonra İrfan Can Kahveci transferinde de yaşanılan olaylar Galatasaray taraftarlarının iyice öfkelenmesine neden oldu. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Galatasaray taraftarları sosyal medyada duruma tepkilerini dile getirdi. #exxenboykot hastagi ile sarı-kırmızı taraftarlar birkaç saat içerisinde konuyla ilgili 20 binden fazla tweet attı.

https://twitter.com/siyahalpacino/status/1356319937296551939?s=21

https://twitter.com/atavratfelipe/status/1356323550563598336?s=21

Fenerbahçe – Rizespor karşılaşmasını Mesut Özil ile beraber tribünde izlemişti

Transferinde önemli bir rol üstlenen ”Fenerbahçe’nin gizli yöneticisi” Acun, sosyal medyada yürütülen boykot çağrılarını umursamayıp Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe’nin Rizespor’u 1-0 yendiği karşılaşmayı Özil ile beraber tribünden takip etti.

Dün akşam Acun Ilıcalı, Uçankuş Tv‘de yayınlanan ”Pişti’‘ programında Can Tanrıyar, Erol Köse ve Lerzan Mutlu’nun konuğu oldu.

Programda Mesut Özil transferinin detaylarından da bahseden Acun Ilıcalı, ‘Başkan Ali Koç beni çok onore etti. Unutmayalım bana göre bu transferin olmasının sebebi bakanımız Ali Koç’tur. Bir kulüpteki kararları başkan alır. Başkan ‘Mesut Özil alınsın’ diye bir karar almadıktan sonra hepimiz toplansak da Mesut Özil alınamaz. Bazen şartlar oluşuyor her şey tek tek yoluna giriyor. Benim de bu tarz olaylar çok başıma geldi. TV8’i almam da şartların oluşmasıydı. Kariyerim için de geçerli bu…” dedi.

”Dominik’te Adaylığımı Koysam Başkan Seçilirim”

Bir süredir Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, ”Dominik’te yerliler bana ”papa” diyorlar. ”Baba” anlamına gelen. Adaylığımı koysam seçilirim. Eski çekim yaptığımız yerde köyün yarısı bizim ekipte çalışıyordu. Orada başımıza tatsız bir olay geldi çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettik. O olaydan sonra orada kalmak istemedim açıkçası, güneyine gittik Dominik’in, şimdiki yer sosyete biraz daha… dedi.

”Babam benimle hep övünürdü”

Babam benimle hep övünürdü ”Bu Acun farklı. Bir şey olacak ama ne olacak bulamadım’ derdi. Babamın çok önemli bir lafı vardır hiç unutmam. Çok fazla televizyon seyreden biri değildi. ‘Baba çok güzel bir film var seyretsene’ dedim. Döndü bana ‘filmi sen çevir Acun, bırak filmi” dedi. O gün söylediği sözler benim hayat çizgimmiş sonradan anladım garip bir durum oldu.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir