Fenerbahçe’den kovulan Erol Bulut için Gaziantep iddiası!

featured

Süper Lig ekibi Gaziantep FK’da Başkan Mehmet Büyükekşi sezon sonu görevi bırakacak. Başkan Vekili Cevdet Akinal’ın gelecek sezon yeni başkan olacağı öğrenildi. Başkan Mehmet Büyükekşi’nin görevi bırakmasının ardından Teknik direktör Sa Pinto gönderilecek. Sa Pinto kalan 3 maçta görev yaptıktan sonra yollar ayrılacak.

Erol Bulut’la görüşmeler başladı ancak Okan Buruk da adaylar arasında. Ancak Buruk’un hedefi Galatasaray… AEK ile de bir görüşme yapan Erol Bulut’un önceliği Süper Lig’de kalmak. Erol Bulut, bu sezon başarılı sonuçlar alan Gaziantep’e sıcak bakıyor.

Yunanistan iddiası boş çıktı

Fenerbahçe’den ayrılan Erol Bulut ile Yunanistan AEK takımının ilgilendiği iddia edilmişti. Yunanistan’da yayın yapan Gazzetta adlı internet sitesi AEK’nın yeni teknik direktör adayları arasında Erol Bulut’un da yer aldığını iddia etmişti.

Erol Bulut ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Erol Bulut’un Süper Lig ekibiyle görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Fenerbahçe karnesi pek parlak değil

Fenerbahçe’den önce Erol Bulut’un Yeni Malatya ve Alanya karnesi oldukça iyiydi. Yeniden bir Anadolu kulübünde çıkış yakalama ihtimali kuvvetli.

Erol Bulut, Fenerbahçe’nin başında çıktığı 34 resmi maçta 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Süper Lig’de 30 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Bulut, Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşadı. Özellikle iç sahada alınan yenilgiler Sarı-Lacivertli yönetimi ayrılığa mecbur bıraktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir