Fenerbahçe’den ayrılan tecrübeli teknik adam İsmail Kartal geri dönüyor! İşte yeni takımı

Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, Sivasspor ile görüşmelere başladı. Rıza Çalımbay'ın sezon sonu ayrılacağını açıklamasının ardından Sivasspor'da ilk hedef İsmail Kartal olurken Sivasspor yetkilileri, başarılı hocayla en yakın zamanda bir kez daha bir araya gelecek.

featured

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif alan ancak bunları reddeden tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal‘ın yeni takımı şekilleniyor.

SİVASSPOR’UN İLK ADAYI İSMAİL KARTAL

Samsunspor başta olmak üzere birçok takıma imzası direkten dönen İsmail Kartal, Süper Lig’in bir başka kırmızı-beyazlı ekibinin başına geçmeye hazırlanıyor. Rıza Çalımbay’ın sezon sonunda Sivasspor’a veda edeceğini açıklamasının ardından harekete geçen yönetimin ilk adayı İsmail Kartal oldu.

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Yiğidolarda yönetim, İsmail Kartal ile ilk dirsek temasını kurdu. Görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi. Sivasspor yetkilileri, başarılı hocayla en yakın zamanda bir kez daha bir araya gelecek.

İsmail Kartal

İSMAİL KARTAL DAHA ÖNCE SİVASSPOR’U ŞAMPİYON YAPMIŞTI

İsmail Kartal daha önce de Sivasspor’u çalıştırmış ve takımı 1. Lig’de şampiyon yapıp Süper Lig’e çıkarmıştı. Son dönemde teknik direktör istikrarıyla dikkat çeken Yiğidolar, 61 yaşındaki İsmail Kartal ile uzun soluklu bir sözleşme imzalamak istiyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir