Fenerbahçe’den ayrılacağı konuşulan Jesus kalmak için şartını açıkladı! Ali Koç detayı şoke etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bugünkü maç sonrasında açıklamada bulundu. Jesus, takımda kalmak için kararı sezon sonunda vereceğini ancak görevine devam etmesi için Ali Koç'un başkanlığa devam etmesi gerektiğini söyledi.

featured

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenen Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus, takımının sahaya ruh koyduğunu belirterek oyuncularını tebrik etti.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, iki takım adına da iyi bir maç geçtiğini dile getirdi.

ALİ KOÇ OLMAZSA BEN DE BURADA OLMAM

Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağını henüz bilmediğini ama başkan Ali Koç ayrılırsa kesin olarak kendisinin de gideceğini dile getiren Jesus, “Şu anda bütün bedenimle, ruhumla buradayım. Fenerbahçe’nin menfaatlerine odaklanmış durumdayım. Başkana çok büyük sevgi besliyorum. Beni buraya gelmeye o ikna etti. Seneye herhangi bir sebepten burada olmazsa, ben de burada olmam. Kalırsa durumu değerlendiririz.” diyerek sözlerini tamamladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir