Fenerbahçe’de Jesus’un ardından 3 ismin adı geçiyor! Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Montella

Ziraat Türkiye Kupası final maçı sonrası şampiyon olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ayrıldığını açıkladı. Jesus'un ardından gözler ise ön plana çıkan 3 isme çevrildi. İşte Fenerbahçe için düşünülen o isimler...

featured

Süper Lig’de kötü bir sezon geçirerek umduğunu bulamayan Fenerbahçe uzun bir aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Jorge Jesus istifasını duyurdu.

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Jesus’un açıklamalarının ardından gözler Fenerbahçe’ye gelecek yeni hoca adaylarına çevrildi.  Portekizli hocanın ayrılık kararından önceden haberdar olan yönetim zaten çalışmalara başlamıştı.

İLK ADAY MONTELLA

Adana Demirspor’da çok iyi bir sezon geçiren Vincenzo Montella, öncelikli adaylar arasındaki tek yabancı isim olarak görülüyor. Akdeniz ekibinin başkanı Murat Sancak, İtalyan teknik adamın istemesi halinde Sarı-Lacivertliler ile görüşmesine izin vereceklerini söylemişti.

YERLİ ADAYLAR ABDULLAH AVCI VE SERGEN YALÇIN

Yerli olarak ise Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın’ın ön planda olduğu öğrenildi. Avcı, daha önce de gündeme gelmiş ancak Başakşehir ile kaçırdığı şampiyonluğun ardından o dönem listeden düşmüştü. Tecrübeli çalıştırıcı, geçen sezon Trabzonspor ile şampiyonluk yaşadı.

Sergen Yalçın ise Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra bu sezonu dinlenerek geçirdi. Başarılı teknik adamın Fenerbahçe’yi çok istediği iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir