Fenerbahçe’de Jesus ile yollar ayrılıyor mu? Ali Koç ile kritik görüşme

i. Ligde Giresunspor maçında puan kaybeden ve şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de dün Başkan Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus bir araya geldi. Kritik toplantıda neler konuşuldu? Jorge Jesus ile yollar ayrılıyor mu? Fenerbahçe camiasında bu sorular gündeme gelirken, Ali Koç'un sözleri de ortaya çıktı. İşte detaylar...

featured

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe son maçında Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk mücadelesinde büyük yara aldı ve dün de Galatasaray’ın kazanmasıyla birlikte puan farkı yeniden 5’e çıktı.

Jorge Jesus’un Fenerbahçesi, yaptığı bireysel hataların kurbanı oldu.Son olarak Giresun deplasmanında benzer bir senaryo yaşayan Kanarya, Attila Szalai’nin dikkatsizliği sonucu sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılırken, şampiyonluk yolunda çok kritik ve önemli 2 puandan oldu.

ALİ KOÇ VE JESUS ARASINDA KRİTİK GÖRÜŞME

Fenerbahçe’nin Giresunspor karşısında aldığı 1-1’lik sonuç, camiada moralleri bozdu…

Başkan Ali Koç dün sürpriz bir buluşmaya imza atarak teknik direktör Jorge Jesus’u, kulüp binasında görüşmeye çağırdı.

Koç, Beşiktaş’a 4-2 kaybedilen karşılaşma sonrası da Samandıra’ya çıkarma yapmış, Jesus’la yola devam edeceğinin mesajını vermişti. Dün gerçekleşen görüşmenin içeriği merak uyandırırken, konunun İstanbulspor beraberliği ve Giresunspor karşısında ortaya konan isteksiz oyun olduğu öğrenildi.

“SİZİNLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM AMA BU SONUÇLARLA NASIL OLACAK?”

Başkanın, Portekizli hocaya ele gelen tüm fırsatların kaçırılması nedeniylesitem ettiği, öne geçen takımın üstünlüğünü koruyamaması ve sosyal medyada taraftarın büyük eleştirisine neden olan değişiklikler konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Başkan Ali Koç’un, “Sizinle devam etmeyi çok istiyorum ama bu sonuçlarla nasıl olacak” dediği aktarıldı. Zirvede, sözleşmenin erken feshi konusu ise gündeme gelmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir