Fenerbahçe’de Erol Bulut gündemi… Nihat Kahveci’nin Emre Belözoğlu hakkındaki çarpıcı iddiası!

featured

 

Fenerbahçe 75 dakika 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmada Başakşehir‘e 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti. Maç sonu hedef tahtasında Fenerbahçe‘deki geleceği tartışılan Erol Bulut vardı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir‘i konuk etti. Aykut Kocaman’ı takımın başına getiren Başakşehir, 75 dakika 10 kişi mücadele eden rakibini uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe, Süper Lig‘de evinde oynadığı Galatasaray derbisini kaybettikten sonra Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında da Medipol Başakşehir‘e yenilerek kupaya veda etti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Erol Bulut: “Maç kontrolümüzde başladı, rakip 120 dakika kalesinin önünü kapatıp defans yaparak, kontralarla pozisyona girmeye çalıştı. 45’te basit hatadan gol yedik, aynı zamanda kırmızı kart da yedik. 70 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık ama ona rağmen 2. yarı ve uzatmada baskılı oynadık. 1-1’i de bulduk ama Gulbrandsen orta yapmak isterken 2. golü yedik. Rakip şanslıydı. Biz istediğimiz 2. golü bulamadık ve elendik.” dedi.

 

 

NİHAT KAHVECİ’DEN FLAŞ İDDİA

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir‘e yenilmesinin ardından eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci bomba bir iddia gündeme getirdi.

Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından “Tanıdığım Emre yarın radikal kararlar alır. İn sahaya derim bundan kötüsü olmaz” ifadelerini paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir