Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini buldu! Anlaşma yakın

Fenerbahçe Arda Güler'i takımda kalması için ikna etmeye çalışıyor. Öte yandan geleceğin yıldızlarını kulübe kazandırmaya devam eden sarı-lacivertliler, yetenekleriyle Arda Güler'e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan için Bucaspor'la anlaşma aşamasına geldi. Resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

featured

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe, futboluyla Arda Güler‘e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan’ı kadrosuna katmak için Bucaspor ile anlaşma aşamasına geldi. Transferin kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

YENİ ARDA GÜLER Mİ?

Genç yetenek Arda Güler’in taliplerinin giderek artması ve sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı iddia edilmesi üzerine harekete geçen yönetim Arda Güler’e benzetilen 15 yaşındaki Efe Konuşkan’ı kadrosuna katmaya çok yakın.

BUCASPOR, AÇIKLAMA YAPTI

İzmir ekibinin futbol akademi direktörü Engin Dursun, yaptığı açıklamada, “Efe Konuşkan’ın ailesi ile görüşmeler yapıldı ve anlaşıldı. Şimdi de Fenerbahçe ile kulübümüz arasında görüşmeler gerçekleşiyor. Anlaşmaya çok yakınız” sözlerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir