Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’tan zehir zemberek açıklama: “Er meydanına ben de geliyorum, sabrım taşmaya başladı”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündeme dair konuştu. Koç adaylık ile ilgili zehir zemberek sözler sarfederek,"Kapı kapı dolaşıp, başkan arıyorsunuz! Bulun, genel kurula gidelim! Başkan adayı bulursanız, er meydanına ben geliyorum. Sabrım taşmaya başladı, bulana kadar da altımızı oymayın." dedi.

featured

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu.

“BU KULÜP BİTMEZ, KİMSE BİTİREMEZ”

İşte Ali Koç’un açıklamaları:

“Stadyumun isminin ‘Atatürk Stadı’ olması konusunda mali genel kurulda bir oylama yapacağız. Böyle bir zorunluluğumuz yok ancak doğru uygulamanın bu olduğunu düşündük.”

“4 Nisan’da yaşananların halen aydınlanmaması Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ayıbıdır. Dosyaya bakan polis, bekçi, savcı, hakim hepsi FETÖ’den ihraç olmuş. Bu konu hepimizin namusudur, sadece Fenerbahçe’nin değil tüm Türkiye’nin namusudur. Eğer istenilen gerçekleşseydi Türkiye için çok vahim şeyler gerçekleşebilirdi. Bu kulüp bitmez, terör örgütü de bitiremez, kimse bitiremez.” 

“GİTTİĞİMİZ HER YERDE DAYAK YEMEYE BAŞLADIK”

 “TFF ziyareti… Bunların seviyesine inmek istemiyorum ancak başka türlü de bunlarla mücadele edemeyiz. Çalınan puanlarımızın yanından çalınmaya çalışılan puanlarımız bizi çok rahatsız etti. Gittiğimiz her yerde dayak yemeye başladık ve rakip kart yememeye başladı.”

TFF’YE SERT TEPKİ

“Güç nerede, kim daha çok gürültü çıkarıyor sosyal medyada, TFF kime daha çok kulak veriyor. Bu hakemlerimizi etkiliyor. Tahkim Kurulu’nda yer alan ismin yaptığı beğeniyi sorduk, ‘Oğlu yanlışlıkla beğenmiş’ dediler. Biz de yedik… Tüm bunların üzerine TFF’ye gidip ‘Sayın başkan, biz iyi iyi niyetten şüphelenmeye başladık. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayın diye bir talimat mı aldınız?’ dedik. Zaman gösterecek ancak biz en ağırını bu kulübün 18 yıl başkanvekilliğini yapmış kişide yaşadık.”

“SABRIM TAŞMAYA BAŞLADI”

“Kapı kapı dolaşıp, başkan arıyorsunuz! Bulun, genel kurula gidelim! Başkan adayı bulursanız, er meydanına ben geliyorum. Sabrım taşmaya başladı, bulana kadar da altımızı oymayın.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir