Fenerbahçe, Konyaspor’u 4-0 mağlup etti

Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.

featured

Kahmanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıcı etkilere sebep olan deprem felaketinin ardından Süper Lig, Fenerbahçe- Konyaspor maçıyla başladı. 23. hafta maçı için takımlar Kadıköy’de kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler rahat bir oyunla 4-0’lık galibiyeti aldı.

Fenerbahçe, 13’te Valencia’nın penaltı golüyle öne geçti. Konyaspor’da Mame Diouf, 22. dakikada kırmızı kart gördü. 45+6’da Rossi’nin şık ortasını Valencia aynı güzellikle tamamladı, Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Sarı-Lacivertliler’in üçüncü golü Joshua King’den geldi. 61’de Lincoln’ün ceza sahası dışından çektiği şut King’e çarparak yön değiştirdi. Norveçli forvet, ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti. Sarı-Lacivertliler’in 4’üncü golü, 78’de Atilla Szalai ile geldi.

ARDA VE OOSTERWOLDE OYUNA GİRDİ

Fenerbahçe’de 18 yaşına basan genç yetenek Arda Güler ile yeni transfer Jayden Oosterwalde, 68. dakikada oyuna dahil oldu.

JESUS, BATSHUAYI VE PERES YOK

Fenerbahçe’de kırmızı kart gören teknik direktör Jesus, bu maçta kulübede yer almadı. Sarı kart cezalısı olan Batshuayi de takımını yalnız bıraktı. Son antrenmanda ayağına darbe alan Luan Peres ise riske edilmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir