Fenerbahçe Kayserispor’u deplasmanda 4-3 yendi

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. Edin Dzeko'nun sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçta Michy Batshuayi hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu.

featured

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında son haftaların iki formda ekibi Kayserispor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan mücadelede tam yedi gol çıkarken, Fenerbahçe sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Michy Batshuayi(3) ve Cengiz Ünder kaydetti. Kayserispor’un gollerini ise Kemen, Thiam(P) ve Cardoso kaydetti.

Fenerbahçe’de kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından puanını 43’e yükseltti, Kayserispor ise 29 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta oynanacak derbi mücadelesinde sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Kayserispor ise Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

CENGİZ ÜNDER İLK KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

Fenerbahçe’ye transfer olduğundan bu yana sakatlıklarla boğuşan Cengiz Ünder, Kayserispor mücadelesine ilk 11’de başladı. İsmail Kartal’ın verdiği şansı iyi değerlendiren Cengiz Ünder 8. dakikada maçtaki gol perdesini açarken, Batshuayi’nin kaydettiği ikinci golde de asisti yapan isim oldu.Kayserispor beraberlik golün çok yaklaştı. Ceza sahası içinde son çizgiden yapılan ortaya Gökhan Sazdağı estetik bir vuruş yaptı ancak top çerçeveyi bulmadı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir