Fenerbahçe Cengiz Ünder’le anlaşmaya çok yakın! İşte Marsilya’ya ödeyeceği bonservis

Milli yıldız Cengiz Ünder'i renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro artı bonuslar içeren teklifini Marsilya kabul etti. Kariyerini Avrupa’da sürdürmek isteyen Cengiz de yüksek maaş ile ikna edildi.

featured

Tranfer hamlelerine devam eden Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünderle anlaşmaya artık çok yakın.

Sarı-lacivertliler, hem Fransız kulübüyle hem de 26 yaşındaki milli futbolcu ve temsilcisiyle görüştükten sonra transfer imza aşamasına geldi.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Kaleyi Dominik Livakovic’e emanet etmeye hazırlanan Kanarya, 8+3 kuralı nedeniyle sıkıntı çekmemek için Cengiz Ünder’de ısrarcı oldu.

Marsilya’nın yeni teknik patronu Marcelino Garcia Toral, deneyimli kanat oyuncusu için ‘satılabilir’ dedikten sonra Fransız kulübü, teklifleri değerlendirmeye aldı.

Fransız medyası; Marsilya’nın 2 yıl daha sözleşmesi olan Cengiz Ünder için 10 milyon Euro istediğini, Fenerbahçe’nin 8 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro da bonuslar içeren bir teklif sunduğunu, transferin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

YÜKSEK MAAŞ TEKLİF EDİLDİ

Altınordu çıkışlı 26 yaşındaki kanat oyuncusunun kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediği, Kanarya’nın Cengiz’i yüksek maaş teklifi ile ikna ettiği belirtiliyor.

Serie A şampiyonu Napoli’nin takip ettiği milli yıldız geçen sezon 46 maçta 5 gol – 6 asistlik performans sergiledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir