Fenerbahçe Başakşehir'e tek attı, liderliğe oturdu! Kadıköy'de Rossi'nin gecesi

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, sahasında Başakşehir’i ağırladı. Bu sezonun en çok gol atan takımı ve en az gol yiyen takımının mücadelesi, 1-0 ev sahibi ekibinin üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-lacivertli ekibin maç boyunca üstün oynadığı karşılaşma, golsüz devam ederken sahneye Diego Rossi çıktı ve takımına 3 puanı getirdi. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 23 yaptı ve liderliğe yükseldi. Başakşehir ise 20 puanda kaldı. İşte son dakika haberinin detayları…

featured

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir kozlarını paylaştı.

Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Fenerbahçe, ligde liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0’lık skorla girildi.

JESUS’TAN 3 DEĞİŞİKLİK

Jorge Jesus, 74. dakikada Batshuayi, İrfan Can Kahveci ve Valencia’yı kenara alırken oyuna Rossi, Emre Mor ve Pedro dahil oldu.

ROSSI SAHNE ALDI

Dakikalar 84’ü gösterdiğinde ise sahneye Diego Rossi çıktı ve takımına galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, 23 puanla zirveye yerleşti. Başakşehir ise 20 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Migeul Crespo’nun sol kanattan ortasında arka direkte iyi yükselen Enner Valencia’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.

19. dakikada sağ kanatta topu alan Bertrand Traore’nin topla ilerleyip ceza sahası içine girip müsait pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı çıktı.

31. dakikada İrfan Can Kahveci, Lucas Biglia’dan sıyrılıp, ceza yayından yaptığı plase vuruşta kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kornere çeldi.32. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Michy Batshuayi’nin kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

42. dakikada Migeul Crespo’nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Gustavo Henrique’nin indirdiği topla kale önünde buluşan Serdar Aziz’in vuruşunda meşin yuvarlak dışarıya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir