Yobaz Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a böyle seslendi: ‘1 tane köpek bırakmamak için izninizi istiyoruz’

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık provokasyon yapan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdıran gerici yobaz Fatih Tezcan, sokakta yaşayan köpekleri hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Tezcan’ın, ‘’1 tane köpek bırakmamak için izninizi istiyoruz’’ sözleri, sosyal medyada tepki çekti.

featured

Fatih Tezcan, Twitter hesabından cumhurbaşkanına seslenerek, sokaklarda köpek bırakmamak için izin istedi. Daha önce yaptığı Atatürk karşıtı paylaşımlarla adından söz ettiren Fatih Tezcan, sokakta yaşayan köpekleri hedef aldı.

FETÖ artığı Fatih Tezcan, Sedat Peker ile fitneyi engellemek için görüşmüş

Tezcan, “Sayın Cumhurbaşkanım; köpekler bir yavrumuzu daha öldürdü” diye başladığı mesajında sokakta köpek bırakmamak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan izin istediğini belirtti.

KÖPEK BIRAKMAMAK ÜZERE İZNİNİZİ İSTİYORUZ!

Tezcan, yaptığı paylaşımda ‘’Sokaklarda köpek bırakmamak üzere izninizi istiyoruz’’ diyerek Cumhurbaşkanına şöyle seslendi:

‘’Sayın Cumhurbaşkanım; Köpekler bir yavrumuzu daha öldürdüler. Anlaşılan bazı belediyeler, Devletimize karşı özerklik ilan ettiler ki, köpek sorunuyla ilgili talimatınızın gereğini yapmıyorlar. Sokaklarda 1 tane bile köpek bırakmamak üzere, milletçe izninizi istiyoruz!’’

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Fatih Tezcan’ın köpekleri hedef alan kışkırtıcı paylaşımlarına yaşam hakkına saygı duyan vatandaşlar tepki gösterdi.

Hayvanları besledikleri için öldürülen insanları neden görmezden geldiklerini soran sosyal medya kullanıcıları Tezcan’a ateş püskürdü:

ATATÜRK’E HAKARETTEN CEZA ALDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığıyla da bilinen Fatih Tezcan, Atatürk’e yönelik “İngiliz’e hilafeti satan Yahudi” paylaşımı nedeniyle “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçundan 1.5 yıl hapis cezası almıştı.

Atatürk düşmanı yobaz Fatih Tezcan’a Atatürk’e hakaretten hapis cezası

Mahkeme, Tezcan’ın “sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği” gibi nedenlerle cezayı ertelemedi.

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen Tezcan, 14 Temmuz 2016’da, sosyal medya hesabından yaptığı “‘Araplar bizi sattı’ diyen kardeşim, hadi onlar bir kez İngiliz’e uydu, sen aynı İngiliz’e hilafeti satan Yahudi’ye ‘Ulu Önderim’ diyorsun ya” paylaşımı nedeniyle tepki çekmişti. Tezcan’ın bu paylaşımı yargıya taşınmıştı. Savunma yapan Tezcan, “mesleğinin gazetecilik, yazarlık olduğunu” savunurken paylaşımın kendisine ait olduğunu kabul etti. Tezcan, “kendisinden şikâyetçi olan kişilerin, işlerine gelen kısmı kesip algı oluşturmaya çalıştığını” iddia etti.

‘Helallik’ isteyen Atatürk düşmanı yobaz Fatih Tezcan’a sosyal medyada kapak cevaplar

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir