Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldız Arda Güler için devreye girdi!

Transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri olan genç yıldız Arda Güler için Fatih Terim devreye girdi. Birçok kulübün istediği genç oyuncu için Benfica, Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'den görüş aldı. Terim'in Rui Costa ile yaptığı görüşmede, "Müthiş bir yetenek, sakın kaçırmayın" dediği, Benfica'nın da bunun üzerine Arda Güler'e resmi teklif yaptığı öğrenildi.

featured

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Genç yıldız Arda Güler ile ilgili belirsizlik ise halen sürüyor. 18 yaşındaki genç yıldız için girişimde bulunan kulüplerden bir tanesi Benfica idi.

FATİH TERİM’E SORULDU

Takvim’de yer alan habere göre; Benfica Başkanı Rui Costa’nın Arda Güler için sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Rui Costa’nın görüştüğü isim ise hem Fiorentina hem de Milan’da teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim oldu.

Rui Costa’nın Fatih Terim’i arayarak Arda Güler ile ilgilendiklerini söylediği ve oyuncu için “Görüşün nedir? Transfer etmemizi tavsiye eder misin” sorusunu yönelttiği öğrenildi. Terim’in eski öğrencisine cevabı ise çok net oldu. Terim, “Arda Güler harika bir yetenek ve gelişime de çok açık. Transferini kesinlikle öneririm” dediği öğrenildi.

1 YIL DAHA FENERBAHÇE’DE TUTMAK İSTİYOR

Arda Güler için Barcelona, Real Madrid ve Milan kulüplerinin isimlerinin de anılmaya başlandığı Başkan Ali Koç’un da genç yıldızı 1 yıl daha takımda tutmak için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir