Fatih Portakal Kılıçdaroğlu’na yine verdi veriştirdi: “Cesaretiniz varsa isim vereceksiniz”

Tarihi seçimler geride kalırken muhalefette Kılıçdaroğlu ve "değişim" isteyen muhalifler arasında tartışmalar giderek büyüyor. Fatih Portakal Kılıçdaroğlu'nun gazetecileri hedef almasına tepki göstererek, “Kimi kastediyorsanız cesaretiniz varsa isim vereceksiniz. Ama o cesaret yok sizde... Açıklayamazsanız yazıklar olsun size” dedi.

featured

Tarihi seçimler geride kalırken muhalefette değişim sesleri gündemde. Kılıçdaroğlu‘nun seçim yenilgisine bir yenilgi daha eklemesi muhalefet tarafından başarısızlık olarak yorumlanırken Kılıçdaroğlu bu seslere kulağını tıkayarak koltukta kalacağı mesajını vermeye devam ediyor.

Muhalif gazeteci Fatih Portakal Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı sert eleştirilerini sürdürüyor. Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, geçen gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yine Sözcü TV ekranlarındaki, “Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değildir. Sizin de ağır yenilgi demenizi doğru bulmam” sözlerini, “Biz sizin askeriniz değiliz ki, biz böyle yandan fondaş falan da değiliz. Siz kime böyle doğru bulmazsınız doğru bulursunuz, onun yetkisi sizde değil. Gururla ayrılabilirsiniz. Bu şekilde pişkinlik içerisinde bulunuyorsunuz” diyerek eleştirmişti.

“KALEMİNİ SATAN GAZETECİ…”

Portakal’ın eleştirisinin ardından Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beklediğimizi alamadık. Yani kazanamadık. Arkasından elbet ki eleştiri gelecekti. Tamamını saygıyla karşılıyorum. Ama kalemi eline alıp da ön yargıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir. Kalemini satmayan, onurlu gazetecilik yapan haklı eleştirilerini her zaman yazan bütün gazetecilere saygım vardır. Ama kalemini satan ve onurlu davranmayan bir anlamda kendisini yargıç yerine koyan gazetecinin gazeteciliğini sorgulama da benim görevimdir.”

“İSİM VERECEKSİNİZ”

Portakal’ın bu sözlerinin ardından kendisine sosyal medyada tepki yağdı. Portakal ise bu sözlerin üzerine FOX TV’de sunduğu programda Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Ben paramı alın terimle kazandım. Algı yaratıyorsunuz. Kimi kastediyorsanız cesaretiniz varsa söyleyeceksiniz. Ama o cesaret yok sizde. Eleştirmek en doğal hakkımız. Lütfen cesaretli bir liderseniz, kimmiş bu kalemini satanlar açıklarsanız. Açıklayamazsanız yazıklar olsun size. İsim vereceksiniz. Bizim sizi eleştirme hakkımız var çünkü kaybettiniz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir