Fatih Portakal Kılıçdaroğlu’na esti gürledi: “İzmir bile kaybedilebilir”

Fatih Portakal, seçim hezimeti sonrası koltuğundan vazgeçmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaylım ateşine tuttu. Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi durumunda CHP'nin kalesi olarak görülen İzmir'in de kazanılamayacağını söyleyen Portakal, "Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız." ifadelerini kullandı.

featured

Fondaş medya gazetecisi Fatih Portakal seçim hezimeti sonrası koltuktan kalkmayan ve devam mesajı veren Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha yaylım ateşine tuttu.

“İZMİR’DE BİLE TUNÇ SOYER’İN KAZANAMAMASI SÖZ KONUSU OLABİLİR”

Kılıçdaroğlu’nun göreve devam etmesi durumunda CHP’nin kalesi olarak görülen İzmir’in de kazanılamayacağını söyleyen Portakal, “Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Portakal sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğer Kılıçdaroğlu o koltukta oturmaya devam ederse Mart 2024’deki seçim geldiğinde şöyle bir sonuçla karşılaşma ihtimali büyük. Koltukta oturmaya devam ederse, İmamoğlu İstanbul’da Yavaş Ankara’da oralar bile kaybedilebilir. Çünkü Kılıçdaroğlu’nun peşinden gitmeyecek o kadar çok seçmen var ki. Çünkü o seçmenlerin umudu kırıldı bitti. Kaybetmiş birisinin ardından neden gitsinler, ben gitmem artık. Bakın bunu yazın bir kenara. Aynı ısrara devam edecek olursa güvendikleri ‘kale’ dedikleri İzmir’de bile Tunç Soyer’in kazamaması söz konusu olabilir.” 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir