Fatih Erbakan’dan ittifak açıklaması: ”7’li masa denen karanlık bir blokla karşı karşıyayız”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’de partilerle düzenlenen buluşmasında yaptığı konuşmada, milletin sorunlarına çözüm üreten bir parti olarak meydana geldiklerini söyleyerek, “7’li masa denilen karanlık bir blokla karşı karşıyayız” dedi.

featured

Kadir Has Kongre Merkezi’nde partililere seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, milletin sorunlarına çözüm üreten bir parti olarak meydana geldiklerini belirterek, “Kayseri’de gördüğümüz bu manzara, Türkiye’nin dört bir yanında gördüğümüz bu manzara bütün zorluklara rağmen milli görüşün ayakta olduğunu gösteriyor.

”7’Lİ MASA DENEN KARANLIK BİR BLOKLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Erbakan, seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında gireceklerini ve 7’li masa denilen karanlık bir blokla karşı karşıya olduklarını vurgulayarak, “Gelinen noktada 4 sene önce dediğimiz gibi Yeniden Refah Partisi, seçimlerin anahtar partisi haline geldi. Vatanımızın ve milletimizin selameti için son derece stratejik bir karar alarak, seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girme kararı aldık. 7’li masa denilen karanlık bir blokla karşı karşıyayız. Biz ülkemizi, devletimizi ve milletimizi bu 7’li masanın karanlıklarına teslim etmemek için, 7’li masanın CHP zihniyetinin iktidar olmasına vesile olmamak için böyle bir karar aldık. Bu noktada ifade etmemiz gereken önemli bir husus, biz Cumhur İttifakı’na girdik ama AK Parti listelerinden seçime girmiyoruz. Partimiz 87 seçim bölgesinde kendi adaylarıyla, listesiyle ve amblemiyle müstakil bir parti olarak Cumhur İttifakı’nın çatısı altında seçimlere giriyor” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir