Fatih Erbakan’dan hükümete emekliler için seyyanen zam çağrısı

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan katıldığı il başkanları toplantısında emekliler için seyyanen zam çağrısında bulundu. Erbakan, "Maaş zamları maalesef daha vatandaşın eline geçmeden erimiş durumda. Her türlü vergi, harç ve özellikle akaryakıttaki ÖTV oranına yapılana artışlar vatandaşın maaşının daha eline geçmeden erimesine vesile olmuştur. Bu zamlara defalarca tepki gösterdik." dedi.

featured

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

ERBAKAN’DAN HÜKÜMETE ÇAĞRI

Erbakan yaptığı konuşmada, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı ile hareket ettiklerini, şimdiki hedeflerinin 8 ay sonra yapılması planlanan yerel seçimlerde “Milli Görüş belediyeciliğini” yeniden milletle buluşturmak olduğunu kaydetti.

Emeklilere de memurlara yapıldığı gibi seyyanen maaş zammı yapılması gerektiğini belirten Fatih Erbakan, intibak düzenlemesiyle eski ve yeni emeklilere uygulanan aylık bağlama oranları arasındaki farkın giderilmesi, mağduriyetlerin ortadan kaldırılması ve kademeli emeklilik düzenlemesi için adımlar atılması gerektiğini söyledi.

“MAAŞ ZAMLARI MAALESEF DAHA VATANDAŞIN ELİNE GEÇMEDEN ERİMİŞ DURUMDA”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, “Maaş zamları maalesef daha vatandaşın eline geçmeden erimiş durumda. Her türlü vergi, harç ve özellikle akaryakıttaki ÖTV oranına yapılana artışlar vatandaşın maaşının daha eline geçmeden erimesine vesile olmuştur. Bu zamlara defalarca tepki gösterdik.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir