Fatih Erbakan’dan çok konuşulacak istifa açıklaması: ‘Son noktada karlıyız diyebiliriz’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı canlı yayında partiden istifa edenlerle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Erbakan, ''Son noktada kârlıyız diyebiliriz. Hem aldığımız geri dönüşler çok olumlu Cumhur İttifakı'nda yer aldığımız için. '' dedi.

featured

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Habertürk’te Kürşad Oğuz’un sorularını yanıtladı.

Fatih Erbakan şunları aktardı;

‘SON NOKTADA KARLIYIZ DİYEBİLİRİZ’

Son noktada kârlıyız diyebiliriz. Hem aldığımız geri dönüşler çok olumlu Cumhur İttifakı’nda yer aldığımız için. İttifak kararı olumlu karşılandı. Tabii ki bir miktar istemeyenler olabilir. İstifa edenlerin çok daha fazlası yeni üyeler eklendi. Kârlı derken bunu kast ediyorum. Teşkilatlarımız da genel başkanın kararına saygılıdırlar. Bizim geleneğimiz bu şekildedir.

‘ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLER YAPABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ’

Aslında çok büyük sürprizler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bu ittifaka girmemiz, üye sayısındaki artış, sahadaki seçmenin teveccühünden gördüğümüz gibi anketlerden çıkan sonuçlardan daha fazla oy alacağımızı düşünüyoruz. Bu ittifaka girdikten sonra mağduriyetlerle ilgili dosyalar geliyor. Çözülmesi gereken çok sorunlar var. İnşallah bunların çözülmesine vesile oluruz. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız da bu ittifaktan fayda sağlar. Siyasette stratejik kararlar alınması gerekiyor. Bu noktada MHP’nin sloganını beğeniyorum. Her şeyden önce Türkiye’ diye sloganı var. Biz de Türkiye’yi düşündük. 6’lı Masa’nın söylemlerine baktığımızda iktidarı onların almasına vesile olmamaktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir