Fatih Erbakan canlı yayında açıkladı: Covid-19 aşısının patenti ünlü Rothschild ailesindeymiş! Peki dünyayı yönettiği söylenen Illuminati’yle ilişkilendirilen Rothschild ailesi kimdir? Illuminati nedir?

featured

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan BengüTürk TV’de katıldığı “Sebep Sonuç” programında COVİD aşısının patentinin, 2015 yılında Richard Rothschild tarafından alındığını açıkladı.

Peki Rothschild ailesi kimdir?

Rothschild ailesi Napolyon zamanında bile dünyanın en zengin ailelerinden biriydi. Bu güçlü aile Mayer Amschel Rothschild tarafından kuruldu. Almanya’da büyük bir bankacılık işi kurdu ve kendi finans imparatorluğunu ilan ettiği. Amschel ölümünde, mirasçılarına imparatorluğun nasıl kontrol edilmesi gerektiği konusundaki görüşlerini ve Rothschild’in 200 yılı aşkın süredir bu kurallara nasıl uyduğunu anlatan bir miras bıraktı.

Aile hakkında birçok farklı teori ve söylenti var. Kimileri dünyadaki bütün parayı ve tüm finansal kurumları kontrol ettiklerini söylüyor. Bunun yanında, Rothschild ailesinin savaşların çoğunu desteklediği ve teşvik ettiği de genel inanışlar arasında yer alıyor.

Rothschild’ın serveti ise bir tahmine göre 2 trilyon dolar. Yatırım, finans, bankacılık, şarap bağcılığı, petrol ve doğalgaz işlerinden para kazanıyorlar.

Illuminati NEDİR?

Muhtemelen pelerin giyerek gizlice bütün modern dünyayı kontrol eden güçlü ve vahşice korunan bir örgüt. Bu, esas olarak medyaya sızmak ve herkesin beynini yıkamak yoluyla yapılıyor. Şu an bile bunu yapıyor olabilirler.

Aslında dünyanın en ısrarla süregelen komplo teorilerinden biridir. Israrlı, çünkü 1969’da Ay’a ilk adımın atılışı, John F. Kennedy suikastı ve 11 Eylül saldırıları gibi mekan ve zaman açısından kendini sınırlayan komplo teorilerinin aksine, Illuminati meraklıları her işin işinde bir iş olduğuna inanıyorlar. Sonrasında bunun tersini kanıtlamak zor oluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir