Fatih Camii’nde imami bıçaklayan Ömer Salgın’ın babasından şok ifadeler

Fatih Camii'nde slogan atarak imam Galip Usta ile Bilal Erdem'i bıçaklayan Ömer Salgın'ın babası H.S. emniyette ifade verdi. Oğlunun 2 kere evlenip boşandığını söyleyen H.S., Salgın'ın 1-2 ay önce dini konulara merak sardığını söyledi.

featured

Fatih Camii’de slogan atarak imam Galip Usta ile Bilal Erdem’i bıçaklayan Ömer Salgın‘ın babası H.S., ifadesi için Bursa’dan İstanbul’a geldi. H.S.’nin polise verdiği ifadede, oğlunun 2 kere evlenip boşandığını, bir süre önce işlerinin de kötüye gitmeye başladığını ve 1-2 ay önce dini konulara merak sardığını söylediği öğrenildi.

galip usta kimdir

İMAMI VE CEMAATTEN 1 KİŞİYİ BIÇAKLADI

Dün saat 19.15 sıralarında, Fatih Camii’nde iddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan ve camiye giren Ömer Salgın slogan atarak cami içerisinde huzursuzluk çıkardı. Cami İmamı Galip Usta, Salgın’ı uyararak camiden çıkmasını istedi. Üzerinde bulunan bıçakla Usta’ya saldıran Salgın, o sırada camide bulunan ve olaya müdahale etmeye çalışan Bilal Erdem’e de bıçakla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken Ömer Salgın ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Salgın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

omer-salgin-bursa

Benzer Haberler
fatih camii saldırganı ömer salgın
Fatih Camii’ndeki saldırgan Ömer Salgın’ın Bursa’daki yaralama olayının detayları ortaya çıktı
ömer salgın kimdir
Fatih Camii’nde imam Galip Usta ve bir kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın “Kahrolsun İsrail” sloganı atmış
omer-salgin-bursa
Fatih Camii imamı Galip Usta’yı bıçaklayan Ömer Salgın kariyer sahibi beyaz yaka çıktı
fatih camii
Fatih Camii imamı Galip Usta ve hafız talebe Bilal Erdem’i bıçaklayan saldırgan Ömer Salgın yakalandı

BABASI İFADE VERDİ: 1-2 AY ÖNCE DİNİ KONULARA MERAK SALDI

Olayın ardından Salgın’ın babası H.S. de ifadeye çağırıldı. Bursa’dan gelen baba H.S., polise verdiği ifadede oğlunun 2 kere evlenip boşandığını, bir süre önce işlerinin de kötüye gitmeye başladığını ve 1-2 ay önce dini konulara merak sardığını söylediği öğrenildi.

fatih camii

SUÇ KAYDI VE ÜZERİNE KAYITLI AV TÜFEĞİ VARMIŞ

Öte yandan yapılan araştırmada Salgın’ın üzerine 2028 yılına kadar ruhsatlı av tüfeği bulunduğu öğrenildi. Şahsın Fatih Camisi’nde namaz sırasında, “Allahuekber putları camiden çıkartın” diye bağırdığı da ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir