Faruk Fatih Özer’in savunması Thodex mağdurlarını çilden çıkarttı!

Geçtiğimiz aylarda Arnavutluk'tan iadesi istenen ve Türkiye'de tutuklanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yargılandığı davada savunma yaptı. Özer'in savunması mağdurları çileden çıkarttı.

featured

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer geçtiğimiz aylarda Arnavutluk’tan Türkiye’ye getirilmiş ve yargı süreci burada devam etmişti.

Yarguı süreci devam eden Özer’in de aralarında bulunduğu yedisi tutuklu 21 sanığın davasında yeni duruşma bugün başladı. Özer, “Ben kimseyi dolandırmadım. Bana kumpas yapıldı. Ben bir şirket kurmuştum ve şirketim hacklendi” dedi.

ÖZER’DEN AKLA ZİYAN SAVUNMA

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’inde aralarında bulunduğu 7’si tutuklu 21 sanığın yargılandığı davada Özer ilk kez savunma yaptı. Fatih Özer savunmasında Thodex şirketinin kuruluş ve işleyişinden bahsederek “Medyada ve iddianamede yer alan iddialar asılsızdır. Ben kimseyi dolandırmadım. Bana kumpas yapıldı” dedi. Özer,“Şirket üzerinde alınan tüm kararlar bana aittir. Ablam Serap Özer’in şirkette herhangi bir yetkisi yoktu. Şirketin benden başka yetkilisi yoktur” ifadelerini kullanarak şirket üzerinde tek yetkili kişinin kendisi olduğunu savunmasında sık sık dile getirdi.

Kırmızı bültenle aranırken 30 Ağustos’ta Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in, Türkiye’ye iadesine karar verilmişti. Faruk Fatih Özer, 20 Nisan’da Türkiye’ye getirildi. Hakkında 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istenen Faruk Fatih Özer 23 Nisan’da çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir