Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor! Masumlar Apartmanı İnci ölecek mi?

featured

TRT1 ekranlarında her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide İnci rolü ile Farah Zeynep Abdullah dizi severlerin beğenisini topluyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, İnci karakteri diziden ayrılıyor. Altuntaş haberinde, ”TRT için çektiği Masumlar Apartmanı’nda birkaç aydır İnci’ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı bilgisi kulaktan kulağa yayılıyordu.

Zaman zaman çok ağır dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğunu ve ayrılmak istediğini belirten oyuncunun sezon finalinde ekibe veda edeceği ortaya çıktı.” ifadelerine yer verdi.

Masumlar Apartmanı İnci ölecek mi?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabında yer alan “Çöp Ev” hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin akışı kitaba göre gitmiyor. Kitapta olmayan İnci karakterinin ise akıbeti şimdilik bilinmiyor.

İzleyicilerden tepki

Masumlar Apartmanı’ndaki bu ayrılık haberi izleyicilerde şok etkisi yarattı. Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağını öğrenen izleyiciler oyuncuyu her seferinde yer aldığı dizileri yarı yolda bırakmakla suçladı ve kariyerini mahvettiğini öne sürdü.

İzleyicilerden biri buna örnek olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini verdi ve “Klasik. Öyle bir geçer zamanki de aynı şeyi yapmıştı…” diye yazdı.

Bir başka izleyici de Farah Zeynep Abdullah’a son derece kızgındı. İzleyici duygularını “Öyle Bir Geçer Zaman ki sonrası hiç bir projesi tutmadı. İkidir diziden pat diye çıkıyor ve senaryo saçmaladığı için de dizilerin konusu saçmalıyor. Kendi kariyerini kendi batırmaya yeminli galiba. Dizi en başından beri ağırdı, girmeseydin o zaman. En uyuz olduğum durum ya…” sözleriyle dile getirdi.

Bir izleyici ise “Ay bu kız bütün işlerini yarım bırakmaya alıştı ya. Hem de tutmuş işler. Sonra gidip saçma sapan tutmayan işlerde oynuyor sürekli anlamsız anlamsız.” diye yazdı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılık kararına izleyicilerin tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir